11 augusti 2009

... och sen`?

Ja och vad kommer det att komma...
Vardagen går vidare som vanligt allt följs i rutin... men ibland kommer det något som förstör ordningen kanske är det något spännande kanske är det något som är lite tråkigare. men det är väl dem detaljerna som skapar minnena i livet...

Livet går vidare det gör det alltid, man går igenom olika kapitel där igenom kapitel som startas och kapitel som avslutas...

Vi hittar nya vänner --- vi bråkar med dem gamla
Vi skaffar oss en partner --- det tar slut
Vi skaffar oss ett husdjur --- det dör
Vi skaffar oss massor med materiella saker --- de förstörs

Finns det något som varar förevigt? något som man vet att man alltid kommer vara där. något som man kan vara så trygg i och älska som man vet kommer vara med en hela livet något som alltid finns där och kan trösta en?

Om någon har ett svar så säg det...
Hela livet går vi runt... vissa tänker på karriär, en karriär som man kretsar sitt liv kring vad leder de ? Kokain, stress? ensamhet?
vissa skapar sig en familj och har ett svensson jobb... vad leder det till??? Barn som får splittrade föräldrar tillslut, bråk, alkoholmissbruk?

Listorna kan bli långa oavsett vilken linje man väljer... vad väljer du? och när du gör det vad händer sen?

Vad kommer att hända med alla oss? vad händer sedan?
man tror man är kär då kroppen reagerar och man får en högre dopamin i kroppen...
Alla tjejer gifter sig för att man vill ha de sago brollopet man drömde om som barn
Killarna går igenom sina kriser där dem färgar håret köper en mc och båt...
alla är vi så lika men ändå så olika...

Så vad 'är det vi gör egentligen?
konflikter, kärlek, sorg, smärta ????

Varför, vad spelar allt detta för roll???

Bäst just nu? Eat me drink me alive

I kill myself in small amountsin each relationship it's not about love.
Just another funeral andjust another girl left in tears.And I'm waitingwith the sound turned offI'm waitinglike a glass balloon and I'm fading into the void and thenI'm gone, I'm gone, I'm gone...I gave my soul to someone else he must have known thatit was already sold.It was never about him,it was about the hurt.I'm waiting

1 kommentar:

Anonym sa...

Var allt leder till? Allt du gör leder till det resultat du själv vill uppnå. VArför måste du jämt vara så negativ i det du skriver? varför måste man ha negativa benämningar som "svenne jobb" vi alla är olika och blir lyckliga av olika saker. VIsst för dig är inte det ett dröm jobb(vad nu ett svenne jobb är)men bara för att det inte passar dina vyer så är det inget fel. Att människor väljer att ta droger är heller inget fel, de väljer ju själva. Vilka ska bestämma över deras liv?

Vem bestämmer över ditt liv? Ingen du själv, och är det något fel med det du gör?- nej, bra! - Ja, ändra det. Livet hade vart så mycket lättare om vi alla tog ansvar för det som är vårat, våra liv. Var nöjd med det du gör och det du har.

För vi alla förtjänar att vara lyckliga men hindra dig inte från lycka med din negativa attityd. I längden bli alla trötta på att klaga, har du någon höt någon klaga på att må bra? Alla väljer sitt eget liv.